Förskollärare i förskoleklass

Förskollärare i förskoleklass

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Seminarieskolan är en av Landskrona stads större skolor där vi har förmånen att följa eleverna från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är centralt belägen med närhet till både idrott, kultur och natur. Vi söker dig som är utbildad förskollärare med lärarlegitimation och som vill arbeta inom skolans värld. Till våra förskoleklasser söker vi nu en ny kollega och vi tror att Du är den vi söker. Du arbetar helst i team med kollegor där ni tar gemensamt ansvar för både elever och undervisningens kvalitet. Du bidrar med din kompetens kring arbete med yngre barn och tillsammans med dina kollegor bygger ni en undervisning med hög standard. I teamet arbetar lärare, förskollärare och fritidspersonal. I ditt uppdrag ingår i huvudsak undervisning i förskoleklass men några eftermiddagar varje vecka är du även del av vårt fritidshem. Du behöver därför brinna för hela barnet hela dagen och se styrkor i att möta eleverna i olika sammanhang under dagen. Tjänsten är en semestertjänst. Vi intervjuar kontinuerligt under rekryteringsprocessen.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation - Krav

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Lina Persson
Telefon 0418474511
Email Mejla Lina Persson
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (8 dagar kvar)