Enhetschef till Mottagningsteam och korttidsenhet

Enhetschef till Mottagningsteam och korttidsenhet

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Omsorgsförvaltningen söker nu enhetschef till stadens Mottagningsteam. Som enhetschef för Mottagningsteam och korttidsenhet leder du medarbetare med olika kompetenser så som undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeut. Teamet utreder och bedömer behovet av den enskildes insatser efter utskrivning från sjukhus. Mottagningsteamets övergripande uppdrag är att skapa en trygg och säker hemgång för personer som nyligen varit inlagda på sjukhus samt att med professionalitet och kompetens tillgodose individens behov i bostaden. Korttidsenheten vänder sig till personer som i samband med sjukhusvistelse inte omgående kan återgå till sin bostad samt personer som av andra anledningar behöver en kortare tids vistelse i en boendeform. En upparbetad växelverkan och samarbetsform finns mellan de båda aktuella verksamheterna. Som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och följa upp verksamheterna och du har personal, ekonomi och arbetsmiljöansvar inom enheterna. Du, som enhetschef, arbetar i nära samarbete med den lokala sjukvården och behöver därför ha god kännedom om andra vårdgivares lagstiftning och regelverk. Som person är du driven och lösningsfokuserad samt verkar för att brukaren på ett friktionsfritt sätt kan röra sig genom vårdkedjan.

Kvalifikationer
Du som söker behöver ha relevant högskoleutbildning, gärna inom hälso- och sjukvård. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leda och utveckla den kommunala vården och omsorgen i Landskrona. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi att du har ett utpräglat lösningsfokus och en flexibilitet i ditt arbetssätt. Du är prestigelös och har en förståelse för hur den egna verksamheten påverkar organisationen i sin helhet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Eva-Lotta Nydahl
Telefon 0418-470335
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (26 dagar kvar)