Enhetschef Måltidsavdelningen

Enhetschef Måltidsavdelningen

Du blir en av våra 5 Enhetschefer och ditt uppdrag är att servera våra gäster en så bra måltid som möjligt och att få medarbetarna att växa och känna stolthet för det arbete de utför varje dag.
Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stor möjlighet att påverka.
Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda, samordna och utveckla verksamheten. Du har personal-, budget och arbetsmiljöansvar för ditt område.

Du rapporterar till avdelningschefen och du kommer tillsammans med de andra enhetscheferna att ingå i ledningsgruppen för måltidsavdelningen.
Där arbetar du resultatorienterat, långsiktigt och med ett strategiskt arbetssätt samtidigt som du även förväntas vara kreativ och utvecklingsbenägen.
Du kommer att driva och genomföra tvärgående projekt inom hela måltidsavdelningen.
Du ska vara delaktig i utvecklingen av våra kundrelationer och vårt erbjudande och vara affärsmässig, då vår ekonomi är intäktsfinansierad.Du har för uppdraget adekvat högskoleutbildning eller motsvarande.
Du är en stark, synlig, tydlig ledare och delar vår uppfattning om att ett gott medarbetarskap är förutsättning för en effektiv organisation och god arbetsmiljö.

Som ledare är du ett föredöme och verkar för en god arbetsmiljö, genom att bemöta dina medarbetare och gäster med personlig omtanke. Samarbete i gruppen är viktigt för dig och du uppmuntrar allas delaktighet för att skapa inspiration och motivation.

Du har ett gediget intresse för måltiden och vill bygga upp, organisera och utveckla verksamheten.

Som person är du kommunikativ och lyhörd och har förmågan;
  • att skapa goda relationer med människor på olika organisatoriska nivåer.
  • att sätta mål och följa upp dessa
  • att prioritera, fatta tydliga beslut och vara konsekvent i dessa
  • att lyssna, utveckla och leda verksamheten tillsammans med dina medarbetare
- att arbeta i en politisk styrd organisation
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 4 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Måltidsavdelningen tillagar och serverar alla de kommunala måltiderna inom Landskrona stad
Våra restauranger har ca 80 medarbetare och serverar dagligen närmare 11 000 portioner mat, som tillagas i 32 kök. Vårt mål är nöjda matgäster och detta kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster, stora som små.

Är du en nytänkande ledare som brinner för framtidens måltid? Då är du välkommen till oss på Måltidsavdelningen - en organisation i ständig utveckling.

VÄLKOMMEN TILL OSS!