Biträdande rektor Seminarieskolan

Biträdande rektor Seminarieskolan

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som biträdande rektor på Seminarieskolan arbetar du i ett ledningsteam bestående av rektor och 3 biträdande rektorer. Tillsammans arbetar vi vidare på skolans spännande utvecklingsresa med fokus på hög måluppfyllelse, trivsel och nöjdhet. I ditt uppdrag leder och utvecklar du arbetet inom skolans verksamhet med fokus på årskurs F-3 med tillhörande fritidshem . Du har personalansvar och leder arbetet på ett tydligt och långsiktigt sätt mot hög kvalitet, högt kunskapsfokus och god måluppfyllelse. Du arbetar på ett sätt där du visar tillit till dina medarbetare och är både lyhörd och stöttande. Du arbetar även med uppgifter kopplade till systematiskt kvalitetsarbete, organisatoriskt arbete, särskilt stöd, resursfördelning och annat förekommande administrativt arbete. Erfarenhet från arbete på mångkulturell skola är meriterande. Såväl erfarenhet från skolledaruppdrag eller annat uppdrag där du haft en ledande roll. Vi tillämpar löpande intervjuer under ansökningsprocessen. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer
Erfarenhet från skolledaruppdrag är meriterande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Lina Persson
Telefon 0418474511
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)