Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som behandlare erbjuder du de insatser i öppenvård, som beviljats genom utredning och bistånd. Behandlingsinsatser utifrån beprövade metoder, individuellt eller med hela familjer. Ofta arbetar du tillsammans med en kollega i teamet när du arbetar med hela familjen. Du arbetar på uppdrag av socialsekreterare och samverkar under ärendets gång med uppstartsmöten och uppföljningsmöten under behandlingsprocessen. God dokumentationsförmåga är viktigt i vårt arbete. Du samverkar även med externa aktörer kring familjen såsom skolan, BUP och HAB. Kvalifikationskrav är socionom eller motsvarande högskoleutbildning, med gedigen erfarenhet av familjebehandling utifrån beprövade metoder såsom KBT, Avtive Parenting, Re-pulse, Marte Meo. Erfarenhet av arbete med Familjevåld är meriterande. Sysselsättningsgrad 100% dagtid med viss kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer
Utbildning Socionom eller motsvarande högskoleutbildning - Krav

Övrigt
Provanställning kan komma att tillämpas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Monica Jönsson
Telefon 0709-470214
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)