Arbetsterapeut till resursteamet

Arbetsterapeut till resursteamet

Område stöd och service befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en leg. arbetsterapeut på 75%. Vi söker dig som vill vara med och påverka, gillar utmaningar och ser möjligheter i uppdraget.

Resursteamet består av arbetsterapeuter, socialpedagoger och fysioterapeuter som samarbetar med brukare, brukarnära personal, enhetschefer och andra berörda för att uppnå intentionerna i LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Vi ger verksamhetsstöd på tre nivåer. Individnivå; för att påverka till ökad delaktighet och självbestämmande. Vi anpassar och tydliggör vardagen för den enskilde. Enhetsnivå; Handledning i bemötandefrågor där Marte Meo är en av metoderna, stöd och anpassning i aktiviteter. Områdesnivå; Resursteamet har en tydlig roll i utveckling av kompetenshöjning i område stöd och service. Vi är med och planerar, genomför och implementerar utbildningar inom t.ex. tydliggörande pedagogik, lösningsfokuserat förhållningssätt mm.

Som arbetsterapeut är du en del av det pedagogiska stödet i metoder och aktiviteter på alla nivåer. Det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget vänder sig till personer över 20 år med funktionsnedsättning som har LSS- insats. Området täcker särskilt boende och ordinärt boende samt daglig verksamhet. I arbetet ingår handledning till personal, anhöriga och brukare, bedömning/utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du gör även ADL och funktions bedömningar samt skriver intyg för t.ex. bostadsanpassning. Kvalifikationer: Leg. Arbetsterapeut med körkort. Meriterande är erfarenhet och kompetens inom LSS området. Du får gärna ha erfarenhet inom psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ha fortlöpande rekrytering och intervjuer så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer?

Varmt välkommen med din ansökan!