Arbetsterapeut alternativt fysioterapeut

Arbetsterapeut alternativt fysioterapeut

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter
Som legitimerad personal i vårt Resursteam arbetar du med fokus på att säkerställa det kommunala HSL-ansvaret, för brukare med beviljade LSS-insatser. I tjänsten arbetar du med bedömningar av funktionstillstånd, utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du arbetar aktivt med rehabilitering och stöd till ett habiliterande förhållningssätt, i syfte att främja en aktiv, självständig och meningsfull vardag för brukare inom Område stöd och service. I arbetet ingår vidare att arrangera och leda utbildningar kring förflyttning och ergonomi samt arbeta med fallförebyggande åtgärder. Som en del av Resursteamet deltar du i områdets övergripande utvecklingsarbete, på uppdrag av ledningsgruppen. Vi lägger stor vikt vid att arbeta tvärprofessionellt tillsammans med andra yrkesgrupper i brukarens nätverk, för att uppmärksamma behov och säkerställa att individen får de anpassningar som krävs.

Kvalifikationer
Du är utbildad arbetsterapeut alternativt fysioterapeut och är väl förtrogen med kommunal hälso -och sjukvård.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Mathilde Petersson
Telefon 0709-470417
Email Mejla Mathilde Petersson
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)