Administratör inom Vuxenutbildning

Administratör inom Vuxenutbildning

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Denna tjänst är kopplad främst mot administration av våra yrkesutbildningar. Förutom allmänna administrativa uppgifter inom vuxenutbildningen såsom betygs- och intygshantering, är det av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med budgetrelaterade frågor, fakturering samt statsbidrag. Tjänsten omfattar registrering av kurser på webben, genomföra antagning, hantera avbrott, förlängningar och betyg. Du kommer även arbeta med statistik och göra rapporteringar mot CSN, SCB och BEDA. I ditt dagliga arbete kommer du ha kontakter med personal inom vuxenutbildningen men även externa personer och organisationer vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. I alla dina arbetsuppgifter kommer du använda dig av dator och olika former av programvaror, det är därför av stor vikt att du är en van användare av dator, att du har lätt för att lära dig nya system och ta till dig nya uppgifter. Tjänsten kommer även medföra utveckling och på sikt införande av nytt administrativt system.

Kvalifikationer
Administratör inom vuxenutbildning - Krav Van administratör med erfarenhet av vuxenutbildning eller eventuellt gymnasieprogram med yrkesinriktning. Du behöver arbetat med statsbidrag och rapportering av genomförda kurser och program. Du behöver även ha erfarenhet av arbete med ekonomi i form av budget, fakturering och redovisning. 01. Strukturerad (målmedvetenhet) - Krav Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. 03. Stabil (emotionell stabilitet) - Krav Hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. 10. Samarbetsorienterad (vänlighet) - Krav Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. 11. Lösningsorienterad (problemlösningsförmåga) - Krav Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Aavall Åkerblom
Telefon 0733474287
Email Mejla Peter Aavall Åkerblom
Område Landskrona
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (25 dagar kvar)