Övergripande specialpedagog särskolan

Övergripande specialpedagog särskolan

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill bidra till att våra elever utvecklas och lyckas bland annat genom att: - arbeta med och leda övergripande verksamhetsutveckling samt inlärningsmiljöer - aktivt handleda pedagoger och assistenter individuellt och i grupp - utveckla, samordna och leda kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov - ha ett övergripande ansvar för att pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram samt att dessa håller likvärdig och hög kvalitet Du kommer att ha ett nära samarbete med skolledningen och ingå i skolans elevhälsoteam Kvalifikationer: Vi söker dig som: - är utbildad specialpedagog och har erfarenhet av att arbeta som specialpedagog - har stor erfarenheter av arbete med elever med NPF - har erfarenhet av handledning och att utveckling av lärmiljöer - har erfarenhet av att leda och driva organisationsutveckling samt utveckla och leda utbildningsinsatser - har erfarenhet av att handleda pedagoger och assistenter individuellt och i grupp - ser dokumentation som en viktig del av det vardagliga arbetet - har kunskap om extra anpassningar och särskilt stöd - är väl förtrogen med pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram - har god samarbetsförmåga - har goda ledaregenskaper och kan inspirera dina kollegor - har goda kunskaper om olika metoder och arbetssätt som gagnar inlärning - har kunskap om och/eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande är strukturerad och välplanerad som person och har lätt att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar - är relationsskapande samt har lätt att möta/bemöta kollegor, vårdnadshavare och olika samarbetspartners - är väl förtrogen med och har erfarenhet av att arbeta med de uppgifter som preciseras i specialpedagogens examensförordning - tar ansvar för ditt uppdrag, drivs av utmaningar och utvecklingsarbete - är flexibel och ser möjligheter i ett gemensamt arbete över professionsgränser - har elevens bästa i fokus Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. Urval sker löpande.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med specialpedagogisk kompetens - Krav - Legitimerad lärare - specialpedagogutbildning

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Marie Olsson
Telefon 0418473577
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)