Självgående CNC-Fräsare

Självgående CNC-Fräsare

Om tjänsten

Tjänsten är förlagd under dagtid med förmånliga arbetstider. Du ingår i ett team om sju personer men arbetar mestadels självständigt med dina egna uppgifter. Du kommer dagligen att producera olika komponenter efter ritning, vilket kräver att du är kunnig inom ritningslära. Företaget arbetar med att tillverka kortare serier och du bör därför vara självgående när det kommer till inställningar och programmeringar av din CNC-maskin. Du producerar vanligtvis prototyper eller enstaka komponenter, vilket får oss att tro att du trivs med varierande arbetsuppgifter. Mer konkret arbetar du med:
  • Ställa maskin och efter en inkörningsperiod även programmera
  • Verktygsbyten
  • Ritningslära
  • Kvalitetssäkring av dina produkter
Om dig

Vi söker dig med tekniskt driv och intresse. Du trivs i en verkstadsmiljö och har inga problem med att lära dig nya moment i vardagen. Vi tror även att du tycker om att arbeta med problemlösning och med eget ansvar. Vi ser även att du:
  • Har erfarenhet av att arbeta med CNC-fräsning
  • Trivs med självständigt arbete
  • Har truck- eller traverskort
  • Uttrycker dig obehindrat i svenska, tal och skrift
Övrig information

Start: Efter överenskommelse

Plats: Landskrona

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: CNC-operatör, CNC, fräsning, aluminium, metall, maskin, mekanik, produktion, tillverkning, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Åstorp, Bjuv.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, CNC-Operatör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat 2002 och har funnits i Landskrona sedan 2009. Bolaget producerar detaljer genom fräsning i aluminium, stål och plast. Kunderna finns i ett flertal branscher. Bolaget har korta beslutsvägar och kan därmed ge god service till kunderna. Företaget erbjuder en trygg och lönsam arbetsplats med låg personalomsättning där ingen dag är den andra lik. Företaget söker nu en CNC-operatör som är självgående framför en fräs, och som förstår vikten av noggrant arbete. För den som är driven och som vill utvecklas finns även möjlighet för interna utbildningar och upplärningar där du kan utvecklas i din roll som CNC-fräsare.