Sommarjobb som truckförare på Hemmakväll i Landskrona

Sommarjobb som truckförare på Hemmakväll i Landskrona

VÅRT ERBJUDANDE

Hemmakväll är Sveriges största godisbutikskedja med över 70 butiker i hela landet och ca 600 medarbetare. Sedan starten 1994 har Hemmakväll tillgodosett sina kunder med det bredaste sortimentet och högsta kvaliteten inom lösgodis, dryck, snacks, glass och köpfilm.

Vill du vara med och förmedla glädje samtidigt som du arbetar i en dynamisk och öppen miljö? Hemmakvälls centrallager i Landskrona söker nu truckförare/ orderplockare över sommaren!

Arbetsbeskrivning

Vi söker truckförare som är intresserade av att arbeta heltid över sommaren. I det dagliga arbetet kommer du bl.a. köra truck och plocka ordrar med hjälp av fingerscanner. Du bör vara i god fysisk form då arbetet innefattar tunga lyft. Då arbetsuppgifterna utförs under ett högt tempo är det ett krav att du har vana från orderplock och truckkörning sedan tidigare. Erfarenhet av datasystemet Logint är meriterande.

Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 07.00 -15.30 vecka 28-33, men andra tider kan förekomma.

Dina kvalifikationer
 • Gymnasieutbildning
 • Körkort B samt tillgång till bil
 • Truckkort A+B
din profil

Vi söker dig som är social och lättlärd med en hög arbetsmoral. Du är van vid att arbeta självständigt men även i grupp, gemenskap är viktigt för dig. God fysik är ett måste, liksom förmågan att prioritera och organisera. Andra egenskaper vi värdesätter är en känsla för service och ansvar.
  OM OSS

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Landskrona
  Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (43 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent