Montörer sökes i Landskrona

Montörer sökes i Landskrona

VÅRT ERBJUDANDE

Är du positiv, rapp i steget flexibel med ett personliga driv att utvecklas då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Jobbet består av att montera, märka, provtrycka och i vissa fall packa, mekaniska axeltätningar och där tillhörande produkter. Som instruktion för våra montage, finns en sammanställningsritning och en materiallista att följa. Montering av allt ifrån små enkla tätningar i större antal till stora komplicerade tätningar i fåtal. Varje montör är personligen ansvarig för att ritning och materiallista följs, samt att tätningarna klarar specificerade leveranstester och att dessa dokumenteras enligt anvisning. Arbetet kräver ett stort mått av engagemang och ansvarstagande.
DINA KVALIFIKATIONER

Du har tidigare erfarenhet av monteringsarbete, antingen från skola eller arbetsliv och du känner dig bekväm med hantering av verktyg. Har en grundläggande förståelse för ritningsläsning och en förmåga att översätta ritning till verklighet. Är arbetsam, noggrann och ansvarstagande. Du arbetar bra i grupp och har lätt för att samarbeta. Samt har grundläggande datorkunskaper och trivs med kluriga arbetsuppgifter.
MERITERANDE
 • 1 års erfarenhet av montering
 • Mekanisk duktig
 • Traverskort
 • Truckkort
 • B-Körkort
  DIN PROFIL

  Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk produktionsmiljö och som alltid har kunden i fokus. Du har god samarbetsförmåga och vill utveckla både dig själv och gruppen. Du bör vidare vara positiv, stresstålig och snabb att anpassa dig till nya situationer. Som person har du ett högt engagemang, är noggrann, flexibel, service- och resultatinriktad. Du motiveras av problemlösning och av att arbeta med ständiga förbättringar.
   OM OSS

   Jobandtalent grundades 2009 av Juan Urdiales och Felipe Navio i Madrid, Spanien. Jobandtalent är världsledande inom digital bemanning, tack vare en unik jobbmatchningsteknik och marknadens modernaste personalhanteringstjänster. Vår behovsanpassade marknadsplats för bemanningstjänster har visionen att revolutionera arbetsmarknaden och att göra den mer tillgänglig för alla genom att minska friktionen som finns i dagens sök- och rekryteringsprocesser.

   Ansökan

   Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
   Mer info
   Kontaktperson Micro Nordström
   Telefon 072-050 92 91
   Område Landskrona
   Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

   Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent