Mekaniker/ områdestekniker sökes i Landskrona!

Mekaniker/ områdestekniker sökes i Landskrona!

VÅRT ERBJUDANDE

För kunds räknings söker Jobandtalent nu en mekaniker/områdestekniker till ett återvinningsföretag i Landskrona. Vi söker dig som vill vara en viktig del av arbetet med att återvinna och förbättra miljön. Som anställd erbjuds du ett utvecklande arbete i en stabil koncern med trevliga kollegor.

Arbetsbeskrivning

Som områdestekniker ansvarar du för ett specifikt område i processen där du skapar kontroll över statusläget genom att förbättra utrustning och se till att utrustningen fungerar. Du planerar underhåll och vid underhållsstopp är ditt främsta fokusområde uppbyggnad och utförande, i syfte att minimera akuta insatser långsiktigt. All rapportering av underhållsarbeten sker i vårt underhållssystem.

Vi söker dig som har ett starkt mekaniskt intresse eller några års erfarenhet som industrimekaniker. Du har en verkstadsteknisk eller fordonsmekanisk utbildning i grunden och har erfarenhet inom pneumatik, svets- och maskinteknik sedan tidigare. För tjänsten som områdestekniker är körkort och grundläggande kunskaper inom ritningsläsning ett krav.
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Körkort och egen bil (krav)
  • Truckkort B1 och C2 (meriterande)
  • Verkstadtekniskt eller fordonsmekanisk utbildning
   DIN PROFIL

   Som person är du social med en hög känsla för service och ansvar. Du trivs med att arbeta självständigt men även i grupp. Ditt arbetssätt är strukturerat, noggrant och du har ett sinne för problemlösning. Vi ser gärna att du kommer med egna, kreativa lösningar på problem, stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet, driv och engagemang.
    OM OSS

    Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt. Senaste förvärv var Pema People och Palm & Partners. För att säkerställa framgången med denna plan förlitar vi oss på självdrivna och mycket motiverade medarbetare som vill hjälpa oss att ta Jobandtalent till nästa nivå.

    Ansökan

    Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Popovic, ansvarig rekryterare på sandra.popovic@jobandtalent.com

    Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

    Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
    Varmt välkommen med din ansökan!
    Mer info
    Område Landskrona
    Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (21 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren


    Om oss:

    Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
    Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/