Kundtjänstmedarbetare till logistikföretag i Landskrona

Kundtjänstmedarbetare till logistikföretag i Landskrona

VÅRT ERBJUDANDE

Vår kund är en världsomfattande leverantör av transport- och logistiktjänster där kunden och deras behov står i centrum. Med kontor och anläggningar i mer än 90 länder världen över förser företaget logistiklösningar till tusentals företag varje dag, globalt som lokalt. Jobandtalent söker nu en kundtjänstmedarbete till vår kund i Landskrona som vill vara en del av denna spännande resa. Uppdraget är en långsiktig uthyrning och vi söker dig som kan starta ganska omgående.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att agera länken mellan företag och kund. Du kommer att hantera telefonsamtal, men mestadels jobba med datorn, via mail och i kundens specifika system som du lärs upp i. Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Bokningar och artikelhantering i kundens lagersystem
 • Orderadministration och reklamationshantering
 • Kundkontakt per mail och telefon
 • Uppföljning av logistikflöden samt KPI
 • Bokningar och uppföljning av transporter
  DINA KVALIFIKATIONER
   • Avslutad gymnasieutbildning
   • Körkort B och tillgång till bil
   • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
   • Tidigare erfarenhet av logistikflöden (meriterande)
    DIN PROFIL
    För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare bör du ha en god förmåga att sätta dig in i och förstå nya system. Du är en problemlösare som arbetar strukturerat och serviceinriktat, för dig står kunden alltid i centrum. I din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

    Arbetstiden är förlagd till kontorstid och du erbjuds initialt en provanställning via Jobandtalent.

    Om oss

    Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

    Ansökan

    Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Popovic, ansvarig på sandra.popovic@jobandtalent.com

    Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

    Varmt välkommen med din ansökan!
    Mer info
    Område Landskrona
    Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (14 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

    Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent