Industritekniker till Treform i Landskrona

Industritekniker till Treform i Landskrona

VÅRT ERBJUDANDE

För kunds räkning söker Jobandtalent nu en industrimekaniker som vill vara med och vidareutveckla Treforms underhåll och produktion. Treform Packaging erbjuder ett spännande och utmanande jobb som industrimekaniker. Dem arbetar med miljövänliga förpackningsmaterial och levererar hållbara förpackningslösningar av högsta kvalitet.

ARBETSBESKRIVNING

Som industrimekaniker arbetar du aktivt med service, förbättringar och reparationer av maskiner och utrustning. Du besitter kunskap om hydrauliska, pneumatiska och elektriska styrsystem, det är därför en fördel om du har praktisk erfarenhet från automation. Kunskap inom el, svarvning, fräsning är också en merit men inget krav.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Byta ut delar och bygga om maskiner.
  • Arbeta aktivt med förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Utföra service och förbättringar
  • Reparera maskiner och utrustning
  Dina kvalifikationer
  • Verkstadsteknisk eller fordonsmekanisk utbildning
  • Erfarenhet från reparationsarbete, underhåll eller mekaniskt arbete.
  • Kunskap inom el, svarv och fräs (meriterande)
  • Truckkort A+B (Meriterande)
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du har minst 5 års erfarenhet från reparationsarbete, underhåll eller mekaniskt arbete. En god samarbetsförmåga är viktigt då du arbetar både självständigt och i lag. I ditt arbete är du strukturerad, metodisk och flexibel. Du har ambitioner om att utvecklas och värdesätter kvalitet, ordning och reda. För dig är det en självklarhet att sätta den interna och externa kunden i centrum.

  För att vara aktuell till denna tjänst måste du kunna arbeta två-skift. Treform erbjuder dig initialt en provanställning på 6 månader . Tillsättning sker enligt överenskommelse.
  OM OSS

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Landskrona
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (39 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:

  Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
  Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/