Hjullastarförare sökes i Landskrona.

Hjullastarförare sökes i Landskrona.

VÅRT ERBJUDANDE

Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som hjullastarförare kommer du främst se till att godsflödet optimeras på siten. Rollen är statisk och bjuder på strukturerade arbetsdagar i högt tempo. Lagerhantering, fristapling på höjd samt lastning av storsäckar på 750kg styck, som hanteras fyra åt gången med ett ok på L90 hjullastare, är den primära arbetsuppgiften. Merparten av dina arbetsuppgifter manövreras från hjullastarhytten.

Dina kvalifikationer

Vi välkomnar framför allt dig med god erfarenhet som hjullastarförare, men även du som är nyexaminerad maskinförare med rätt driv och vilja att lära dig. Om du har erfarenhet av liknande arbete, har erfarenhet inom godsmottagning med hjullastare, packning och avsändning ser vi det som meriterande. Du skall ha förarbevis för hjullastare samt behörighet för godshantering.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
Om oss

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Micro Nordström
Telefon 072-050 92 91
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent