Extrajobb som truckförare i Landskrona

Extrajobb som truckförare i Landskrona

VÅRT ERBJUDANDE
Vår kund är ett familjeägt företag inom livsmedelsbranschen som vill utveckla en ny och hållbar matkultur som gynnar både människor och planeten. Företaget tillverkar bland annat kaffe, drycker, kryddor och snacks samt andra växtbaserade alternativ. Kunden har över 2300 anställda i 13 olika länder som alla samlas kring syftet "Ett liv fullt av smak".

Är du student som är ute efter ett extrajobb inom lager? Har du truckkort? Jobandtalent anställer nu en truckförare som är intresserade av en timanställning hos vår kund i Landskrona.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu truckförare som är intresserade av att arbeta extra några pass i veckan hos vår kund i Landskrona. Då det rör sig om en timanställning ser vi gärna att du är student eller har en annan sysselsättning på 50%. Din huvudsakliga sysselsättning måste kunna styrkas med ett studieintyg eller anställningsavtal.

Då produktionen sker dygnet runt förekommer varierade arbetstider, Truckkort samt B-körkort och tillgång till bil är därför ett måste. Vi ser gärna att du är tillgänglig 2- 3 dagar i veckan och att du är flexibel för inhopp.
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Gymnasieutbildning
  • Annan sysselsättning på 50%
  • Körkort B samt tillgång till bil
  • Truckkort A+B (krav) körvana av ledstaplare (meriterande)
  din profil

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en flexibel lagspelare. Du är ansvarsfull och strukturerad med en vilja att utvecklas. Du har en god känsla för detaljer då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment. Det meriterande om du har jobbat med hantering av livsmedel tidigare, men det är inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
   OM OSS

   Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

   Ansökan

   Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

   Varmt välkommen med din ansökan!
   Mer info
   Område Landskrona
   Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
   Typ av anställning Extrajobb
   Sista ansökningsdag 28 nov 2022 (2 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren


   Om oss:

   Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
   Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/