Restaurangchef Hotel Öresund Conference & Spa

Restaurangchef Hotel Öresund Conference & Spa

Är du vår nya Restaurangchef?

Den 8 oktober slår vi upp portarna till Hotel Öresund Conference & Spa i Landskrona. Verksamheten omfattar hotell, konferens, catering, festvåningar samt spa.

Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av våra restauranger, loungebar, stor matsal med plats för 250 personer samt à la carte restaurang och våra festvåningar på Landskrona Slott. Du sköter bemanning, schemaläggning, budgetansvar, försäljning och alla aktiviteter rörande mat och dryck. Du är en person med en stark känsla för service, du är engagerad och har lätt för att arbeta tillsammans med övriga avdelningar och kollegor.

Du har förmåga att inspirera och tillsammans med dina medarbetare skapa en attraktiv arbetsmiljö så att all personal trivs och levererar den bästa servicen.

Hotel Öresund Conference & Spa kommer att bli en unik mötesplats i Landskrona och i din roll som restaurangchef kommer du att erbjudas stort inflytande över våra restauranger.

Vi söker dig som:
  • Är strukturerad och har blick för detaljerna.
  • Brinner för mat och dryck.
  • Är noggrann, tydlig och resultatinriktad.
  • Är van att arbeta i ett högt tempo.
  • Starkt motiverad att ligga först när det gäller service och kvalitet.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du ska kunna uppvisa dokumenterad erfarenhet inom restaurangverksamhet och som restaurangchef. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider, dag, kväll samt helger. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt.

Ansökan med CV samt referenser skickas till e-post: jobb@thanda.se. Märk din ansökan med "Restaurangchef" i ämnesraden. Eventuella frågor rörande tjänsten ställs till Göran Andersson 0708-87 87 50
Mer info
Email Mejla Hotel Öresund
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hoteloresund.com
Sista ansökningsdag 30 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Landskronas absoluta hjärta, i direkt kontakt med vattnet byggs nu nya Hotel Öresund Conference & Spa som med alla sina nya funktioner blir en efterlängtad mötesplats i västra Skåne. Vid den kaj där Venbåtarna en gång la till kommer en modern besöksanläggning att erbjuda möjligheter för arbete, nöje och rekreation. Genom sin unika placering binder det nya hotellet samman staden och havet, samtidigt som det öppnar upp för möten och turism.
Hotel Öresund Conference & Spa bjuder in till unika upplevelser i Landskrona. Öppnar 8 oktober