Sommarjobb som truckförare på Hemmakväll i Landskrona

Sommarjobb som truckförare på Hemmakväll i Landskrona

Om kunden
Hemmakväll är Sveriges största godisbutikskedja med över 70 butiker i hela landet och ca 600 medarbetare. Sedan starten 1994 har Hemmakväll tillgodosett sina kunder med det bredaste sortimentet och högsta kvaliteten inom lösgodis, dryck, snacks, glass och köpfilm.

Vill du vara med och förmedla glädje samtidigt som du arbetar i en dynamisk och öppen miljö? Hemmakvälls centrallager i Landskrona söker nu truckförare/ orderplockare över sommaren!

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker truckförare som är intresserade av att arbeta heltid över sommaren. I det dagliga arbetet kommer du bl.a. köra truck och plocka ordrar med hjälp av fingerscanner. Du bör vara i god fysisk form då arbetet innefattar tunga lyft. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 07.00 -15.30, men andra tider kan förekomma.

Utbildning
  • Gymnasieutbildning
  • Körkort B samt tillgång till bil
  • Truckkort A+B
Erfarenhet
Då arbetsuppgifterna utförs under ett högt tempo är det ett krav att du har vana från orderplock och truckkörning sedan tidigare. Erfarenhet av datasystemet Logint är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är social och lättlärd med en hög arbetsmoral. Du är van vid att arbeta självständigt men även i grupp, gemenskap är viktigt för dig. God fysik är ett måste, liksom förmågan att prioritera och organisera. Andra egenskaper vi värdesätter är en känsla för service och ansvar.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.