Truckförare sökes till jobb i sommar!

Truckförare sökes till jobb i sommar!

Kort om tjänsten

Är du en lagspelare som älskar att samarbeta med andra? Har du truckkort, är en fena på att köra och vill jobba extra i sommar? Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten

Haldex produktportföljen är fokuserad på bromsprodukter och luftfjädringssystem för tunga fordon. Inom flera produktområden är de marknadsledande som exempelvis på bromshävarmar för trumbromsar. På andra framväxande områden tar de snabbt marknadsandelar som för deras skivbromsar, kända för sin innovativa design.

Mer om tjänsten

Till Haldex i Landskrona söker vi nu en truckförare som vill jobba under sommarperioden mellan veckorna 28-32. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, måndag-fredag och dina arbetsuppgifter består av truckkörning, hantering av pallar samt tömning av containrar. Tjänsten innebär en visstidsanställning hos oss på Dreamwork.

Truck A+B, B-körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Din profil

Du som söker till denna tjänst har tidigare erfarenhet från branschen och har vana av att köra skjutstativstruck. För att passa in i rollen som truckförare är du snabblärd, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Då du kommer jobba tätt tillsammans med dina kollegor är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare och kan kommunicera utan problem.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.