Innesäljare till FST i Landskrona

Innesäljare till FST i Landskrona

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarsfull och serviceinriktad roll med självständigt arbete i en internationell och ambitiös arbetsmiljö.

Som innesäljare på Freudenberg Sealing Technologies AB (FST) arbetar du i ett härligt team med högt i tak. Du kommer att ha ett eget ansvar för specifika kunder tillsammans med utesäljaren men vi stöttar och supporterar varandra oavsett tjänst. I ditt dagliga operativa arbete kommer du bland annat att hantera kundorders både manuellt och via EDI. Du kommer att ta hand om kundförfrågningar och arbeta i vårt CRM-system samt ha kontakt med våra produktionsorter. Vid eventuella reklamationer är det du som hanterar dem tillsammans med kvalitetschefen och ansvarig säljare.
Rollen innefattar följande arbetsuppgifter:
 • Ansvar för ett antal nyckelkunder tillsammans med en utesäljare
 • Att självständigt ansvara för kundkontakter och uppföljning av affärsmöjligheter
 • Support till utesäljare
 • Reklamationshantering
 • Avtal, offerter och priser
 • Orderhantering
Personprofil

Det här jobbet passar dig som är lösningsfokuserad, driven och samtidigt strukturerad i ditt arbetssätt. Du har ett stort intresse för försäljning och trivs med mycket kundkontakt. Du är serviceinriktad och har förmågan att förstå kundens behov.

Vidare ser vi att du:
 • Är initiativtagande med eget driv
 • Är stresstålig
 • Har CRM- och ERP-vana samt meriterande om du kan SAP
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
 • Är van att arbeta i Officepaketet, framför allt Excel
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Landskrona

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander Christensen på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Freudenberg Sealing Technologies är en teknikexpert och marknadsledande för applikationer inom tätningsteknik och elektriska mobilitetslösningar över hela världen. Med sin unika material- och teknikkompetens är företaget en beprövad leverantör för krävande produkter och applikationer, samt en utvecklings- och servicepartner till kunder inom fordonsindustrin och allmänna industrier.

I Sverige består bolaget av ett säljbolag med tillhörande lager och serviceenhet med ca 40 anställda.

Sökord: kundtjänst, kundservice, innesäljare, kundsupport, sälj