Ventilationsmontör till framgångsrikt företag i Skåne!

Ventilationsmontör till framgångsrikt företag i Skåne!

Vill du få chansen att utvecklas i ett tryggt och familjärt företag? Är du ansvarsfull och tycker om praktiskt arbete? Missa då inte chansen att arbeta som ventilationsmontör hos vår kund!

Dina arbetsuppgifter
 • Installera ventilationssystem i och på byggnader
 • Montera kanaler och aggregat efter beskrivning
 • Samarbeta med plåtslagarna
 • Gå på kundmöten efter mottagen order
Du kommer alltid att arbeta i team om två, vid större projekt kan ni vara flera ute på samma bygge. Detta är en trygg arbetsplats där god stämning och trivsel prioriteras!

Din profil

Skallkrav:
 • Minst två års erfarenhet av ventilationsarbete
 • B-körkort
 • Svenska eller engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Heta arbeten
 • Säkra lyft
 • Stegutbildning
 • Liftkort
 • Erfarenhet av svetsning
 • Erfarenhet av bygg
För att vara rätt person för tjänsten som ventilationsmontör är du en ansvarsfull person som tycker om att ta för dig och att få saker gjorda. Du har en vilja att utvecklas och får här chansen att få arbeta på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom du kan komma att gå på kundmöten är det också positivt om du är social och flexibel i hur du bemöter andra.

Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Landskrona / Malmö
Arbetstider: Måndag-fredag 7-16, med flex.
Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767 861232
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har arbetat med ventilationsarbeten sedan 2013 och är experter på ventilationsarbete och montering av byggplåt. De arbetar brett mot olika typer av kunder och har även större arbeten på skolor och sjukhus. Kontoret ligger i Landskrona, men de har ett stort bygge i Malmö vilket gör att du också kan utgå därifrån.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.