Utvecklare till spännande tjänst i Landskrona

Utvecklare till spännande tjänst i Landskrona

Brinner du för embedded-utveckling? Vill du arbeta i en konsultroll, kunna påverka din egna arbetssituation och arbeta med uppdrag som passar just dig? Då har vi tjänsten för dig! Sök tjänsten idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som embedded- utvecklare hos vår kund arbetar du i spännande och varierande projekt där du får vara med och påverka din egna arbetssituation. Din spetskompetens avgör vilka projekt du tar dig an och du kommer att vara uthyrd till en kund för ett uppdrag i taget. Just nu kan vi bland annat erbjuda ett spännande projekt inom fordonsindustrin, vi ser därför gärna att du är intresserad av just detta. Självklart får du en introduktion inhouse innan du börjar hos kundföretaget. Mer information om projekt och arbetsuppgifter ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

För att lyckas i denna roll krävs det att du har:
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom elektronik, mekanik eller mekatronik
  • Erfarenhet av att programmera i C
  • God engelska i tal & skrift
Det är meriterande om du också har
  • Kunskap i C++
  • Python och Linux kompetens
  • Erfarenhet från bilbranschen
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • God svenska i tal och skrift
  • Körkort
För den här tjänsten lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven och inte är rädd för att fråga saker. Du har en stark vilja att vidareutvecklas och självklart brinner du för IT. Då denna roll innebär en del kundkontakt är det viktigt att du är bekväm med detta samt att du är social och lyhörd. Vi ser också att du har ett stort tekniskt intresse och brinner för allt som har med teknik att göra.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Malmö, placering kan komma att vara i Landskrona
Omfattning, Heltid
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722145453
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom industri, IT, Life Science och telekom. Hos vår kund arbetar du mot stora bolag och du får möjlighet till en bred insikt i olika typer av projekt. Vår kund värdesätter gemenskap samt mångfald och anser att det är viktigt att man har roligt på jobbet. Vår kund ser långsiktigt på dess anställda och ger därmed utrymme för vidareutveckling av kompetens och utvecklingsmöjligheter inom företaget. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.