Utvecklare mot applikationsplattform

Utvecklare mot applikationsplattform

Har du ett brinnande intresse för mobilapplikationer? Vill du bli del av ett växande företag där dina idéer värderas högt? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med att utveckla ett backendsystem för mobilapplikation. Du kommer att vara med från grunden och bygga upp en ny plattform. Här finns stora möjligheter att ta ansvar och utvecklas. Du arbetar samtidigt nära kompetenta och seniora kollegor med din egen mentor att stötta dig i utvecklingen. Vi ser att du har erfarenhet inom apputveckling men framförallt ett stort intresse!

Din profil

Vi söker dig som kan arbeta självgående, har ett driv och förmåga att finna lösningar. Du har ett starkt intresse och engagemang för uppgiften.

Skallkrav:
  • Minst högskoleutbildning inom data/ elektro
  • Erfarenhet från apputveckling
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Relevant arbetslivserfarenhet

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8:30- 17:30, möjlighet till flexibel arbetstid
Lön: Fast
Ort: Landskrona

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har i över 70 år utvecklat produkter inom fastighetsautomation med syfte att skapa en bra inomhuskomfort. Målet är att utveckla lösningar för at spara energi och skapa en hållbar framtid. De utvecklar produkter som styr, reglerar och analyserar värme och ventilationssystem. Företaget arbetar nära integratörer för att erbjuda uppdaterade lösningar till slutkund. Genom ett egenutvecklat operativsystem görs produkterna programmeringsbara och möjlighet ges att anpassa till kund.

På kontoret i Landskrona arbetar 25 personer fördelade på utvecklare, ekonomi och kundsupport. Kontoret har mycket nära samarbete med resterande kontor i Sverige och i övriga Europa. Här arbetar du i en internationell miljö där du blir del av ett team som är baserat på flera platser. Resor mellan kontoren i Europa förekommer och skulle du på sikt vara intresserad av att placeras utomlands finns det goda möjligheter för det.

Här blir du del av ett bolag som vill främja din utveckling! Du arbetar i ett öppet klimat med frihet att själv styra dina arbetsprocesser. Företaget präglas av teamarbete med fokus på självstyre. Du blir stor del i att ansvara för hela produktens process. På sikt ser vi gärna att du vill utvecklas inom företaget!

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.