Junior Kvalitetstekniker till globalt företag inom energibranschen

Junior Kvalitetstekniker till globalt företag inom energibranschen

Är du noggrann och analytisk och vill arbeta inom vindkraft? Är du högskoleingenjör inom exempelvis maskin? Då är den är tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Kvalitetstekniker kommer du ansvara för att säkerställa kvaliteten i produktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera kvalitetsavvikelse för kund och då gå igenom dessa internt, samla in data och information, kontrollera och registrera administrativt och återkoppla till kund. Du kommer arbeta med att säkerställa rätt dokumentation och spårbarhet, hitta eventuella fel i processen och guida produktionen i åtgärder.

Din profil

För att trivas och passa in i rollen hos företaget är du analytisk och noggrann. Du gillar detektivarbete och tar tag i och genomför beslut som krävs. Sist men inte minst tycker du om och vill arbeta med tung industri.

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning, exempelvis inom maskin/industri
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i Excel
  • B-körkort & tillgång till bil
Meriterande:
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete
  • Tyska
Villkor

Område: Landskrona
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en av de ledande vindkraftsföretagen i världen och har produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. Företaget omsätter ca 200 miljoner och finns representerat i bland annat Landskrona som huvudsakligen arbetar med att tillverka vindkraftstorn.

Du kommer att bli en del av Landskrona-kontoret där ca 170 medarbetare arbetar. Du kommer bli en del av ett härligt team på 3-4 personer med olika erfarenhetsgrader och bakgrunder, vilket är guldvärt för dig som junior. Utöver det vardagliga arbetet hittar kontoret även på en del aktiviteter, såsom fotbollsgolf, AW:s och paddel tillsammans.

Du kommer som ny få en mentor som hjälper dig in i arbetet och du kommer även att få "on job"-training och vara ute bland de olika momenten för att få helhetsperspektivet. Här finns många möjligheter att utvecklas, bland annat genom olika utbildningar nationellt och internationellt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.