Innesäljare/kundsupport till DEFA

Innesäljare/kundsupport till DEFA

Vi letar efter dig som vill vara med på en framtidsresa mot ett mer hållbart samhälle!Trivs du med utmaningar, högt tempo och vill ha roligt på vägen? Då är detta rätt utmaning för dig!

OM FÖRETAGET

DEFAs mål är att göra människors liv enklare, mer effektivt och mer miljövänligt. Dom erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor, laddar sina elbilar och mycket mer. DEFA strävar efter att utveckla nya fantastiska produkter genom kontinuerlig förbättring och innovation.

DEFA är ett norskt företag, grundat 1946. Dom har för närvarande över 400 anställda på 3 kontinenter. Deras produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder över hela världen. Ytterligare information om DEFA Group finns på www.defa.com

DINA ARBETSUPPGIFTER

DEFAsöker ytterligare förstärkning till deras innesäljavdelning.

I rollen som innesäljare ansvarar du för att serva och supportera externa och interna kunder. Detta sker i huvudsak via telefon, mail och web. Du tar emot orders och lägger in dessa i vårt affärssystem, säkerställer och bekräftar leveranstider samt skickar orderbekräftelser till kund, fakturerar och hanterar reklamationer. Du kommer även att arbeta nära den tekniska supporten.

Du kommer att få arbeta i ett litet team som präglas av hög kompetens och god sammanhållning. Tjänsten är på heltid med placering på DEFAs huvudkontor i Glumslöv som ligger nära både motorväg, tågstation och busshållplats.

DIN PROFIL

Du är serviceinriktad och sätter kunden i första rum. Du är kommunikativ, handlingskraftig, strukturerad och noggrann. Van att arbeta självständigt nära kunden och affären. Du klarar av ett högt tempo och att arbeta inom snäva tidsramar. Du ska vara teknisk intresserad och tycka om att lösa problem, ha god simultanförmåga då det krävs att du har många kundärenden igång samtidigt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har erfarenhet av att arbete i affärssystem, med fördel Microsoft Dynamics AX samt goda kunskaper i Excel.

Du har en eftergymnasial utbildning inom sälj eller logistik alternativ minst 3 års arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning med fördel från fordons/elektronik-branschen.

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Urval sker löpande. Tillträde omgående. Tjänsten är på heltid.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.