IT-support, first line - stora utvecklingsmöjligheter!

IT-support, first line - stora utvecklingsmöjligheter!

Har du ett stort IT-intresse och tycker om att hjälpa andra? Är du i början på din karriär och vill jobba på ett företag med stora möjligheter? Ta chansen att jobba som first line IT-support i ett riktigt bra team hos vår härliga kund!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett duktigt team och arbeta med IT-support till företagets kunder. Det är en varierad tjänst där du hjälper till att lösa många olika typer av problem. Du har kontakt med kunderna främst via telefon och ser till att de får ett så bra bemötande som möjligt. Exempel på problem som kunder behöver hjälp med är att nätverket inte fungerar, att de inte kommer åt sin mail eller har problem med sitt lösenord. För rätt person med rätt driv finns stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Som person ser vi att du är noggrann, självgående och har en mycket god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att ta till dig ny teknik och kan snabbt sätta dig in i nya situationer och finna lösningar. Det är viktigt att du är kommunikativ, strukturerad och brinner för att hjälpa kunder. Här trivs du som gillar att sprida glädje och fortsätta hålla den goda stämningen uppe.
Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, gärna KY.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Stort intresse av att hjälpa andra
Meriterande:
  • B-Körkort och tillgång till egen bil
  • Kunskap inom Microsoft Infrastructure
  • Erfarenhet av supportarbete
Villkor

Ort: Landskrona
Start: Omgående
Arbetstider: 8-17 med flex
Omfattning: Heltid

Ansök redan idag, urval sker löpande!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper andra företag med IT-infrastruktur. De har sitt huvudkontor i Landskrona men finns också i Göteborg och Malmö. Här är det viktigt att deras anställda trivs, företaget har fått pris för att vara en av de bästa i Sverige! Företaget har funnits sedan 1999 och har sedan dess varit lönsamt med stor tillväxt. Då företaget fortsätter att växa finns stora möjligheter för dig att utvecklas. På kontoret i Landskrona sitter du i fräscha lokaler, stämningen är god och dina kollegor tycker att det är kul att gå till jobbet!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.