Vill du bli vår säljare i Södra Sverige?

Vill du bli vår säljare i Södra Sverige?

Din framtida arbetsplats Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden?

Så här säger några säljare "Anledningen till att jag valde att arbeta för Cremab/FEAB är att företaget i sig växt väldigt mycket de senaste åren samtidigt som jag känner en enorm tro för produkten. Möjligheten att få sälja en produkt som resulterar i en stor kostnadsbesparing för kunden samtidigt som man hjälper till att värna om vår jord är fantastiskt." Jag har alltid jobbat med försäljning i mina tidigare uppdrag, de är det som jag brinner för! När jag fick möjligheten att vara med på Cremabs/FEABs resa tvekade jag inte en sekund. Företaget strävar alltid efter att växa och bli bättre, och med ett otroligt engagerat gäng levererar vi en mycket uppskattad produkt som både hjälper våra kunder att dra ner på sina energikostnader samtidigt som vi värnar om miljön."

Dina kommande möjligheter
Säljtjänsten innebär ansvar för försäljning av lösullsisolering mot Byggföretag i södra Sverige. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos byggföretag som är på väg eller håller på att bygga nya fastigheter. Eftersom nybyggandet i den här regionen pågår för fullt behöver vi förstärka vår försäljningsorganisation med en ny säljare.

Vem trivs här?
Trivs med att jobba självständigt, är utåtriktad och målmedveten samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har flera års erfarenhet av försäljning mot byggföretag. Erfarenhet med personalledning är meriterande. Stor vikt läggs vid personligheten. Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. Har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner.
  • Driven,
  • Lösningsorienterad
  • Resultatinriktad
Vad erbjuder vi Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisionssystem. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Arbetet är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering. Vi har kontor i Landskrona.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster -www.cremab.se/karriar
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cremab.se/
Sista ansökningsdag 4 juni (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cremab/FEAB Isolering är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet o gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag