Fastighets- och underhållsansvarig tekniker till Faiveley Transport Nordic AB

Fastighets- och underhållsansvarig tekniker till Faiveley Transport Nordic AB

Vi behöver anställa en senior fastighets- och underhållstekniker till Landskronaenhetens produktionstekniska avdelning. I rollen har du följande ansvar och arbetsuppgifter:
  • Planering och genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll för fastigheten i Landskrona(Bygg, VVS, ventilation, El, Brandskydd, skalskydd, etc)
  • Planering och genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll för produktionsutrustning, maskiner och truckar
  • Brandskyddsansvarig för siten
Din nya jobbmöjlighet
Då kan vi erbjuda en fri och självständig roll att arbeta med utveckling och underhåll av vår ca 10.000 m2 stora anläggning i Landskrona. I vår anläggning har påbörjats en förnyelse omfattande nyinvesteringar i moderna maskiner och teknik, som gör arbetat spännande och inspirerande. Genomförda investeringar är bland annat ny fräsgrupp, multisvarv och renrum.

Du ingår tillsammans med produktionsingenjörer, verkstadstekniker och en elektriker i den ca 10 personer starka produktionstekniska avdelningen. Du rapporterar till den produktionstekniska chefen.

Dina kvalifikationer, kompetenser och erfarenheter
  • Baskunskaper inom byggsektor och fastighetsskötsel
  • Erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhållsarbete
  • Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete
  • Erfarenhet från allmän kemikaliehantering
  • Erfarenhet från inköp av bygg, reparations och underhållstjänster
  • El-behörighet enligt Begränsad Auktorisation B är önskvärt
Vem är du?
Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du är serviceorienterad och trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utveckla våra arbetsmetoder och förmågor inom området samt sätta din prägel på våra processer.

Du är en självgående och driven person som är van att arbeta självständigt, leverera resultat och upprätthålla driften i en anläggning. Du inte är rädd att kavla upp ärmarna och skapa förändringar i din omgivning. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är nyckelord. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från bygg/fastighetsskötsel samt drift och underhåll av maskiner.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 30/6 2019
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Faiveley Transport Nordic är en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för 100 år sedan och har sen dess levererat blockbromsar och bromsregulatorer samt service och underhåll till tåg.