Truckförare till EWP

Truckförare till EWP

Arbetsuppgifter

EWP är ett av världens ledande företag inom tillverkning av vinkraftverk. Som truckförare är du en viktig del i logistikflödet. Du kommer jobba med att försörja produktionen med material, lagerföring av material, tömning av återvinningskärl m.m.

Formell kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van truckförare och har stor lagererfarenhet. Det är krav att du har truckkort med behörighet A2, A4 och B1. Traverskort är meriterande, likaså truckbehörighet för C3 och D2. Vidare bör du ha erfarenhet av att jobba i något affärssystem, det är meriterande om du tidigare jobbat i affärssystemet SAP.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb och hålla en hög serivce. Du klarar att jobba självständigt, tar ansvar och löser problem som uppstår.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid 2-skift/Landskrona

Detta är en inhyrning, men för rätt person finns goda möjligheter att anställningen övergår till kund.

Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Du söker tjänsten på www.lernia.se, vi tar inte emot ansöknignar via e-post.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Just nu söker EWP i Landskrona två duktiga truckförare.