Säljare Isolering till ENIVA Isolerproffs Syd, Landskrona

Säljare Isolering till ENIVA Isolerproffs Syd, Landskrona

Säljare
tilläggsisolering - Skåne


ENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner, både vad gäller isolering av nyproducerade och på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, detta för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande.

Till vårt kontor i Landskrona söker vi nu en säljare, med ansvar för bearbetning av fastighetsbolag och bostadsrätter i Skåne.

Arbetsuppgifter

I din roll som säljare på ENIVA Isolerproffs kommer du förutom att bearbeta fastighetsbolag och bostadsrätter i Skåne, även bistå kunder med rådgivning och konsultativt sälja in effektiv energibesparing. Telefonen blir ett viktigt arbetsredskap för dig, men affärerna görs alltid ute hos kunden. Du hittar projekten i byggfaktas databas samt i erhållna listor. Du mängdar (beräknar ytor, volym och tidsåtgång) själv och följer dina projekt från början till slut. Du följer projekten och är även med du ute på projektens arbetsplats och går då igenom förutsättningar med beställaren eller snickarna. Ibland sitter du i inköpsmöten och planerar entreprenader.

Bakgrund / Erfarenhet

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen. Men, det är du som person som är viktigast för oss. Har du bara rätt inställning, vilja och attityd så hjälper vi dig med produktutbildningen och andra förutsättningar för att du skall bli framgångsrik i rollen.

Som person önskar vi att du har ett högt engagemang i det du gör samt stort kundfokus. Att du har en vilja att göra affärer och skapa resultat ser vi som en självklarhet. Du är självgående och kan planera och strukturera upp din vardag själv. Du är nyfiken, snabbtänkt, ödmjuk och är specialisten som kan skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Vi erbjuder

Du kommer att
komma till ett marknadsledande bolag som är i en stark tillväxtfas. Vi ger dig stor frihet att verka i din roll och ledarskapet är stöttande och rådgivande.
En marknadsmässig lön och tjänstebil ingår också i tjänsten.

Introduktion

Vi ger dig en
grundlig introduktion med produktutbildning, bearbetningsstrategi samt en mentor som hjälper dig in i rollen som säljare, allt för att du skall lyckas i din roll.

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens
Rekryteringskonsult Peter Nilsson 070-830 65 43. För mer information om företaget, besök gärna https://www.isolerproffs.se

Urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om
företaget


ENIVA
Isolerproffs är ett tjänsteföretag som erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Företaget är ett resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering
AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB
Isolerproffs Syd AB.


Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om
Stockholm och vi har lokalkontor och lager i Uppsala, Göteborg, Landskrona och
Norrköping. Våra isolerproffs ger även råd kring olika energieffektiva lösningar och gör kostnadsfri energisbesiktning.


Sökord: Säljare, account manager, isolering, säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!