Lagerarbetare - Landskrona

Lagerarbetare - Landskrona

Kort om tjänsten

Har du lager- och truckvana? Är du en lagspelare med känsla för service och ordning? Har du truckkort A och B och god truckvana? Då kan vi jobbet för dig!

Vi söker just nu lagerarbetare till en kund i Landskrona. Du kommer att bli anställd av oss på Dreamwork och jobba som konsult hos vår kund med goda möjligheter att på sikt övergå i en anställning hos kunden.

Sökord: truckförare, truckjobb, lagerjobb, lagerarbetare

Mer om tjänsten

I rollen som lagerarbetare kommer du ingå i teamet på lager- och logistikavdelningen. Start på uppdraget är omgående och urvalet sker löpande, arbetstiden är förlagt till 2-skift alternativt dagtid. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Lagerföring och uttag av material
  • Kittning och försörja produktionen med förbrukningsmaterial
  • Service via utlämningsförråd
  • Förmontering
  • Plåthantering
  • Fläns-, plåt- och sektionstransporter
  • Administration i SAP
Din profil

Vi söker dig med god lagererfarenhet och truckvana, framför allt av trucktyperna A2, A4 och B1. Som person trivs du att arbeta i team men det är också viktigt att du är ansvarstagande, drivande och självgående. Du tycker om att lösa problem, ha ordning och reda och leverera bästa möjliga service. Det är ett krav att du har truckbehörigheter A + B och erfarenhet av truckköring. Erfarenhet av arbete i SAP, traverskort och truckbehörigheter D2 och C3 är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.