CNC-operatör

CNC-operatör

Kort om tjänsten

Är du utbildad CNC-operatör och på jakt efter nytt arbete? Har du goda kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av fräsning? Är du tillgänglig omgående? Då har vi kanske uppdraget för dig!

Vi söker nu efter en CNC-operatör till vår kund i Landskrona. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta som konsult hos kunden.

Sökord: CNC, CNC-operatör, maskinoperatör, processoperatör, operatör, industrijobb, industriarbete, produktion

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta i ett team som ansvarar för flera olika maskiner i företagets maskinpark. I arbetet ingår fräsning i 3-axlig fler-operationsmaskin, ritningsläsning, mätning, byte av verktyg och kontrollering av färdiga produkter.

Din profil

Du är utbildad CNC-operatör och har gärna några års arbetslivserfarenhet inom metallindustrin. Som person är du tekniskt intresserad, maskinkunnig och trivs i en industriell miljö. Du är noggrann, prestigelös och drivs av att utföra ett bra arbete varje dag. Du kan arbeta såväl ensam som i grupp och tycker det är viktigt att bidra till en god stämning på jobbet. Truckkort är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.