Servicegådgivare

Servicegådgivare

Din Bil Syd, Volkswagen Landskrona
Söker en
Servicerådgivare
Gillar du att hålla många bollar i luften och att ge femstjärnig service? Har du dessutom ett gediget intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och att samarbeta med andra? Då kan det vara just Dig vi söker! Som Servicerådgivare hos oss i Landskrona får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken. Du kommer att ingå i ett lojalt team där man ställer upp för varandra.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare hos oss kommer du att vara den som representerar vårt varumärke gentemot våra verkstadskunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss.
Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg.

Kvalifikationer

Krav:
· Du är medveten om vad god service innebär alternativt erfarenhet från bilbranschen i en roll som inkluderar kundkontakt.
· Goda administrativa färdigheter
· Datorvana samt kunskaper i Officepaketet
· Hög stressnivå
· Strukturerade och har ett bra Ordningssinne
· Godkänd gymnasieutbildning.
· Du har minst B-körkort.
· Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Meriterande:
· Dokumenterad erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
· Förståelse för verkstaden och dess processer
· Erfarenhet att arbeta i Automaster; ELSA och ETKA
· Erfarenhet och kunskaper om något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).

Personliga egenskaper
Du tror precis som vi på Din Bil, att ett trevligt bemötande är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till kunder, är lyhörd för deras olika behov och mån om att ge bästa möjliga service. Du är flexibel och tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Då man tillhör en arbetsplats där man står varandra nära är det viktigt att du vill bli en del av vårt team i
Landskrona. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida: https://dinbil.easycruit.com/ senast 31 Januari. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av
CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)