Reservdelsman/kvinna

Reservdelsman/kvinna

Nu söker vi, till vårt nystartade Volkswagen Landskrona en Reservdelsman/kvinna som vill vara med från början att utveckla samt driva vår verksamhet framåt.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Huvuduppgifter för tjänsten är att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från vår generalagent och externa leverantörer. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål. I tjänsten ingår
att demonstrera och sälja tillbehör, däck, delar m.m. till våra kunder,
via telefon samt vid personliga möten.

I tjänsten ingår även att vara behjälplig gentemot våra säljare kring merförsäljning av tillbehör och reservdelar.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från bilbranschen Du bör ha ett brinnande intresse för bilar och ha god kännedom om bilar samt ha viss teknisk kompetens, för att kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker, säljare samt hjälpa våra kunder. Vi värdesätter att du har säljinriktade egenskaper och tycker om att ge service till kunder. Har du erfarenhet från ett serviceyrke är det ett plus.

Du bör behärska svenska och engelska, i både tal och skrift.
Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst
B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och gillar kundkontakt och försäljning. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Du bör ha god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet, med ständig fokus på hög kvalité.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa nöjda kunder. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via "Ansök nu". Sista ansökningsdag är 25 november.

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via "Internansökan" på vår hemsida, där du uppger referensnummer SYDVW18-79i "Övriga uppgifter".
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)