Reservdelsansvarig

Reservdelsansvarig

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i branschen i kundnöjdhet, i ett varierat och utvecklande arbete med chansen att representera ett av världens mest kända varumärken? Följ med!

Nu söker vi, till vårt nystartade Volkswagen Landskrona en Reservdelsansvarig som vill vara med från början att utveckla samt driva vår verksamhet framåt.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Huvuduppgifter för tjänsten är att driva, utveckla och leda reservdelsavdelningen. Du kommer att hantera lager, sköta administrativa arbetsuppgifter samt arbetsleda personalen i deras dagliga arbete. Du agerar också Reservdelsman och kommer att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från vår generalagent och externa leverantörer. I tjänsten ingår att demonstrera och sälja tillbehör, däck, delar m.m. till våra kunder, via telefon samt vid personliga möten.

Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från bilbranschen samt har ledarerfarenhet. Du bör ha ett brinnande intresse för bilar samt god kännedom om bilar. Du bör ha viss teknisk kompetens, för att kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker och bistå med hjälp till dina kollegor och våra kunder. Vi värdesätter att du har säljinriktade egenskaper och tycker om att ge service till kunder. Har du erfarenhet från ett serviceyrke är det ett plus.

Du bör behärska svenska och engelska, i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort.


Personliga egenskaper

Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat, gillar kundkontakt och försäljning. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Du bör ha god ledarskapsförmåga och tycka om att coacha dina medarbetare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas
vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa nöjda kunder. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via "Ansök nu". Sista ansökningsdag är 25 november. Vi behöver dig på plats snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via "Internansökan" på vår hemsida, där du uppger referensnummer SYDVW18-80 i "Övriga uppgifter".
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Landskrona
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)