Tillplockande chaufför

Tillplockande chaufför

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 700 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Landskrona

Arbetsuppgifter

Till vårt regionlager i Landskrona söker vi nu en tillplockande chaufför. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är tillplockning av byggmaterial samt järnvaruartiklar till våra proffskunder. I tjänsten kommer det också att ingå arbetsuppgifter som innebär att du kommer att köra ut byggmaterial med kranlastbil enligt planering till våra kunder. Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stor serviceanda och som är tillmötesgående och flexibel. CE kort och YKB är ett krav. Kranbehörighet, kranvana och truckkort är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från arbete inom lager och logistik. För att klara av rollen krävs att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Placering vid vår anläggning i Landskrona.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 19 september eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-09-19

Kontaktperson

Oskar Hedin, Distributionschef, tel. 0418-39 61 84
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se