Servicetekniker / Fälttekniker - Dematek AB

Servicetekniker / Fälttekniker - Dematek AB

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker på Dematek kommer du att ingå i ett team med andra servicekollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är service, underhåll, montage och installation av telfrar, traverser och lyftredskap ute på Demateks kunder. Det mesta jobbet görs på egen hand och du kommer ta stort ansvar i kunddialogen.

Tjänsten utgår från hemmet och du kommer ha ansvar för en egen fullutrustad servicebil. Verkstaden och depån finns i Landskrona men aktuella kunder finns i hela södra Sverige. Anställningen är en hyrrekrytering där den första delen av anställningen kommer att vara hos oss på EMPLOID och sedan övergå till Dematek.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du
  • Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete
  • Erfarenhet av mekanisk och elektronisk felsökning
  • Kunskap inom automationsteknik och maskinel är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Som person trivs du att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Dematek har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceorienterad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Skåne

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, underhållstekniker, tekniker, mekanik, el, automation, Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Heltid fälttekniker,
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och materialhantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.