Däckmontör/kundmottagning/support

Däckmontör/kundmottagning/support

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår däckverkstad/ lager/E-handel i Asmundtorp där vi idag är ett glatt gäng på 5 personer som arbetar. Vi söker primärt någon för en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Flerårig erfarenhet som däckmontör är ett krav för tjänsten då du i vissa moment kommer att jobba självständigt med däckmontering och balansering.

Arbetsuppgifterna kommer till att börja med mestadels bestå av montering, balansering och andra normalt förekommande uppgifter på en däckverkstad. Vår förhoppning är att du efter någon säsong (eller tidigare) även skall kunna jobba med kundmottagning, samt kundsupport för E-handel och diverse kontorsarbete, framförallt mellan säsongstopparna. Det krävs därför att du har god datavana och obehindrat hanterar program som t.ex. Excel och Word. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, likaså tillgång till bil och körkort. Vet du dessutom vad en Metadescription är för något så är det ett plus.

Har du ett gott humör, hög arbetsmoral & tycker att detta låter intressant så är du hjärtligt välkommen med din ansökan via mail.
Mer info
Email Mejla Däckvaruhuset Molway AB
Område Landskrona
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Reservdelsman, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (48 dagar kvar)