Mekanisk testare

Mekanisk testare

Om tjänsten

I rollen som testare inom mekanik kommer du att arbeta i företagets underhålls- och testorganisation. Du kommer ha en praktisk roll där du både arbetar internt gentemot utvecklingsavdelningen och externt gentemot kundbeställningar. Du kommer arbeta i ett kompetent företag med starkt tekniskt fokus och är en viktig länk mellan teknik och den kommersiella verksamheten.

Mer specifikt kommer rollen innefatta:

– Utföra mekanisk testning på kundspecifika maskinordrar

– Utföra mekaniska tester tillsammans med utvecklingsteamet på nyutvecklade maskiner

– Hantering och administration av testprotokoll

– Supportera montageteamet med montagearbete vid behov

– Utföra test- och montagejobb ute hos kund vid behov

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget.

Om dig

Vi söker dig som har bakgrund och erfarenhet av att arbeta med montage och testning av maskiner. Det är meriterande om du har arbetat i en tillverkande industri och är van vid att arbeta med mycket problemlösning på ett systematiskt sätt. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det god teknisk förståelse samt erfarenhet av mekaniska produkter.

För att vara kvalificerad för rollen krävs följande:

– Erfarenhet av roller som involverat såväl montering av mekaniska produkter som testning av dessa

– Kunskap inom mekanisk felsökning samt ritningsläsning

– Utmärkta kunskaper i svenska och engelska såväl skriftligt som verbalt

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du som person besitter en god praktisk och teknisk kompetens då du dagligen kommer ställas inför tekniska problem som du ska lösa. Din kommunikativa förmåga är även av stor vikt då du arbetar kommunikativt gentemot kund och internt. Du är självgående, strukturerad och kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att skapa och upprätthålla relationer. Du är även målorienterad och kan leverera högkvalitativa resultat i varje given situation.

Om företaget

Företaget utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska produkter till kunder globalt. De är placerade i Landskrona där även din arbetsplats kommer ligga. Kunderna finns över hela världen varpå rollen även kommer innebära cirka 10–15 resdagar per år. Mer specifik information om företaget kommer vid senare skede i rekryteringsprocessen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Landskrona

Omfattning: Heltid, dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!Sökord: Servicetekniker, mekaniker, Maskintekniker, tekniker, hydraulik, pneumatik, industri, tillverkning, produktion, mekanik, Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö, rekrytering, heltid
Mer info
Kontaktperson Lina Johansson
Telefon 0793396249
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.emploid.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.