Speciallärare till grundskola

Speciallärare till grundskola

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som är behörig speciallärare till en privat grundskola i Landskrona. Som speciallärare kommer du tillsammans med elevhälsoteamet, pedagoger och skolledning skapa förutsättningar för en hög måluppfyllelse för eleverna. I och med din bakgrund som rutinerad speciallärare kommer dina arbetsuppgifter som planering, genomförande och utvärdering inte vara något problem för dig. Du kan även vid behov kartlägga, genomföra pedagogiska utredningar och upprättande av åtgärdsprogram. Genom din erfarenhet kan du även bidra med hjälpmedel och erfarenhet av alternativa läromedel och undervisningsmetoder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad och behörig speciallärare. Som speciallärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är trygg i din roll som speciallärare och ledare, samt trivs i skolans ombytliga miljöer.

Som person är du samarbetsorienterad och flexibel, vilket visar sig då du med ett prestigelöst fokus arbetar för elevernas och kollegornas bästa. Tillsammans hittar ni lösningar på uppkomna problem, där elever och kollegor ser dig som en möjliggörare.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering