Vi söker Säljare / demonstratör omgående

Vi söker Säljare / demonstratör omgående

Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Vi söker nu personal inför hösten 2022 och har lediga platser både på heltid och deltid.

Det vi erbjuder Dig är:
  • Grundlig utbildning
  • Feedback och stimulans
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemål
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.

Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.

Det viktigaste är att du ser försäljning som ett framtidsyrke där du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.

Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!

Du har körkort & tillgång till egen bil.

Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

Tre olika typer av säljare som jobbar hos oss:

Minna 21 år
Hon har aldrig jobbat med försäljning tidigare och har ändå på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att hon kombinerar jobbet med sitt stora hästintresse.

Robin 43 år
Han började med att göra över 40 kundbesök på raken innan han kom igång med att börja sälja. Han är nu en av våra absolut bästa säljare, med ett säljsnitt på bättre än vartannat besök. Han tjänar bra med pengar och satsar på att komma med på vår nästa VIP-resa till Las Vegas.

Pernilla 67 år
Hon var själv nöjd kund till oss i flera år innan hon sökte jobbet och har nu jobbat med detta i över 10 år. Hon gör bara nån demo per dag och har anpassat sitt schema för att hinna med sin yoga och övriga fritidsintressen.

Eftersom vi skräddarsyr dina kundbesök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.

Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen

Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.

#workatclearsky
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear
Sky, som används till det mesta inom städning i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är Inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.

Samtidigt som Clear Sky renar luften kan systemet byggas ut med en mängd olika funktioner. Till exempel kan man rekonditionera bilen invändigt, djuprengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, rykta hästar, med mera.

Vi lägger mycket stort värde i att vår produkt skall vara miljömedveten, hållbar, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier.