Social Media Coordinator / Digital media / Marknadsassistent / Student

Social Media Coordinator / Digital media / Marknadsassistent / Student

Är du student eller vill arbeta på 50 % samt har ett stort intresse för digital marknadsföring och sociala medier? Vill du jobba i en roll där du får ett stort ansvar att nå nya kunder och som på sikt kan utökas i takt med dina studier avslutas? Du har vi tjänsten för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i cirka 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är beläget på gångavstånd från Landskrona tågstation och producerar kreativa displayer för små och stora företag. Företaget skapar branschledande produkter med fokus på kvalitet både i en hållbar konstruktion men även med vikt av att exponera olika företagsprodukter på ett roligt och innovativt sätt. Tillsammans med sina samarbetspartners gör företaget detta med hjälp av digitala tryckpressar, limmaskiner, stansningar etc.

ArbetsuppgifterI rollen ansvarar du för sociala medier såsom Linkedin och Facebook samt koordinerar företagets kampanjer för att nå en bredare marknad och få in nya kunder. Du tar fram olika strategier för att få en bra spridning på marknaden samt analyserar företagets aktivitet på hemsidan. Du arbetar cirka två till tre dagar i veckan och anpassar dina arbetstider utifrån ditt eget schema.

Formella krav
  • Pågående utbildning inom media, kommunikation, marknad
  • Erfarenhet av att arbeta med sociala medier, Linkedin och/eller Facebook
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta med Linkedin management, Google Ads och Facebook Ads
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och som person är du nyfiken samt bidrar med idéer och nya perspektiv. Då skriftlig kommunikation är en stor del av din roll är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig väl i skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sociala medier, marknadsassistent, digital media, koordinering, deltid, student, facebook, linkedin, marknadsföring, strategi, marknad, kommunikation, media, Landskrona, Skåne
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!