Produktionsarbetare sökes till Impreglon

Produktionsarbetare sökes till Impreglon

Är du en prestigelös och ansvarstagande person som vill arbeta i produktionsmiljö?

Om företagetImpreglon Surface Technoloy Group utvecklar och tillämpar högkvalitativa ytbeläggningar för industri och produktion. Beläggningskombinationerna är baserade på fluorpolymerer, metall, plast, keramik, nanostrukturer och beläggningspulver, vilka alla har utvecklats för sina specifika användningsområden.

Impreglon finns representerade i ett tiotal länder runt om i världen och har sitt huvudsäte i Tyskland. Impreglon Sverige har en stor fabrik i Löddeköpinge grundades 1995. Deras kunder finns representerade inom bland annat livsmedels- och förpackningsbranschen.

Nu söker vi en Blästrare på heltid till fabriken i Löddeköpinge med start omgående.

ArbetsuppgifterI rollen som Blästrare arbetar du med att ytbehandla kunders olika produkter inom främst livsmedels- och förpackningsbranschen. De olika produkterna, som kan vara allt ifrån skruvar, knivar och stora baljor, sandblästras antingen i större rum eller i mindre maskiner. Många av produkterna kräver maskering, vilket också ingår i arbetsuppgifterna. Då arbetsbelastningen är varierande hjälper du också till med övriga sysslor, så som ordermottagning och packning.

Formella krav
  • Erfarenhet av produktionsmiljö (meriterande)
  • Erfarenhet av blästring (starkt meriterande)
  • Truckkort (meriterande)
  • God kunskap i svenska
För att passa i rollen som Blästrare ser vi att du är nyfiken och prestigelös som person. Du kännetecknas av din höga arbetsmoral och noggrannhet när du utför ditt arbete och trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Eftersom arbetet delvis kan vara fysiskt krävande ser vi att du är vid god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Löddeköpinge
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 07-16 mån-fre (38,75 arbetstidsmått) Frukost/fika

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Blästrare, blästring, produktion, fabrik, lager, industri, metall, heltid, produktionsarbetare, Löddeköpinge
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.