Kundtjänstmedarbetare / Sommarjobb / Kundservice till LSR

Kundtjänstmedarbetare / Sommarjobb / Kundservice till LSR

Är du serviceinriktad, har tidigare erfarenhet från kundtjänst och är tillgänglig för ett uppdrag under juni och juli? Då söker vi dig för ett kundtjänstuppdrag på LSR i Landskrona!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 7 veckor med start i juni. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos LSR AB.

Om företagetLSR verkar för att förebygga uppkomsten av avfall och erbjuda ett tryggt, tillgängligt och effektivt insamlingssystem om avfall uppstår i Landskrona och Svalöv. Bolaget omhändertar också massor och återställer Lundåkrabuktens deponiområde på ett långsiktigt hållbart sätt.

LSR är ett kommunalt bolag och har valt att dela in verksamheten i tre affärsområden - avfall under kommunalt ansvar, återställning av Lundåkradeponin och verksamhetsavfall. Den praktiska verksamheten drivs av upphandlade entreprenörer. Idag har LSR 16 anställda och planerar att expandera ytterligare under 2022 för att möta myndigheters och ägares målsättningar. LSR är till namnet ett renhållningsbolag men arbetar med avfall som ett miljöbolag.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare hos LSR kommer du hantera inkommande ärenden såsom te x, hämtningsfrågor, abonnemangsbyten, reklamationer, avfallssortering m.m. Du arbetar via telefon och mail och hanterar ärenden för att ge bästa möjliga service. Inkommande ärenden handlar om den kommunala avfallshanteringen i Landskrona och Svalöv.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av kundtjänst
  • Telefon och mail-vana
  • Meriterande med erfarenhet av kommunalverksamhet inom avfall och vatten
Utöver detta lägger vi stor vikt vid din personliga förmåga. Vi tror att du har god förmåga att förmedla vad som gäller på ett trevligt sätt. Du är tålmodig och bekväm med att be kollegor om hjälp.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 20/6
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, mejl, telefon, service, kundservice, mail, Landskrona, sommarjobb
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!