IT tekniker inom nätverk

IT tekniker inom nätverk

Är du en IT-intresserad, problemlösande och serviceinriktad person som söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en IT-stimulerande miljö och tillhöra ett energifyllt team med en härlig laganda? Vi söker just nu en engagerad IT-tekniker till en utvecklande arbetsplats i Landskrona

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Rollen utgår från kontoret i Landskrona men på sikt kan det finnas möjlighet att utgå från Malmö ett par dagar i veckan.

Om företagetFöretaget har sedan starten arbetat med drift, hosting och molnlösningar. De levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per användare per månad. De har över 100 medarbetare, 8 egna datacenters och ett stort miljöansvar.

ArbetsuppgifterRollen som IT-tekniker innebär mycket kontakt både med kunder och leverantörer där du agerar spindeln i nätet för att serva kunden på bästa sätt. Till största del arbetar du inhouse och dina huvudsakliga arbetsuppgifter rör felsökning, installation och underhåll vilket sker i kundernas miljöer. Tekniken är huvudsakligen baserad på Windows Servermiljö med VMware virtualisering.
Du ingår i ett kompetent team där du arbetar både tillsammans med andra erfarna tekniker samtidigt som du enskilt tar ansvar för att lösa komplexa problem. Du har hela tiden ett nära samarbete med deras kunder och arbetar utifrån utsatta deadlines/SLA.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet i en roll som drifttekniker i Microsoftmiljö.
  • Krav på tyngre kunskap inom något av följande områden; VMware, brandväggar (gärna Checkpoint), nätverk, Citrix, SCCM, SAN, Active Directory, SQL, Office 365, Azure, Exchange och/eller Skype. Detta får gärna specificeras i din ansökan.
  • Meriterande om du arbetat inom olika migreringsprojekt
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
Vi söker dig som har en stark drivkraft att utvecklas och kan styra ditt eget arbete framåt. I ditt samarbete med övriga i teamet är du tydlig i din kommunikation och har bra förmåga att samarbeta. Då rollen innebär mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv i din kommunikation. Vidare är du drivande och har förmåga att prioritera ditt arbete även vid tighta deadlines.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Sökord: 3rd line, teknisk support, helpdesk, support, heltid, Landskrona, service, kundsupport, felsökning, hosting, nätverk, tekniker, konfiguration, IT, vmware, windows, office365, ITIL, Citrix, SCCM, SAN, Active Directory, SQL
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.