IT-tekniker / 3rd line

IT-tekniker / 3rd line

Är du en IT-intresserad, problemlösande och serviceinriktad person som söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en IT-stimulerande miljö och tillhöra ett energifyllt team med en härlig laganda? Vi söker just nu en engagerad IT-tekniker till en utvecklande arbetsplats i Landskrona.

Om företagetIT-Gården har sedan starten arbetat med drift, hosting och molnlösningar. Deras vision är stressfri IT där de levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per användare per månad. De har över 100 medarbetare, 8 egna datacenters, en svensk dygnet runt support och ett stort miljöansvar.

ArbetsuppgifterSom IT-tekniker arbetar du med tekniska ärenden från både privatkunder och mer kapacitetskrävande företagskunder. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att skapa nya användare till att installera nya servrar via VMware. Du är ansvarig för hela ärendeprocessen vilket inkluderar moment såsom installationer, överlämning till kund, underhåll i miljöer samt uppgraderingar av kundprogram. Målet är att effektivt åtgärda ärendet genom att leverera högkvalitativ service. Felsökning och underhållsarbete sker dagligen och du får djupdyka i tekniska ärenden på alla nivåer. Stort fokus ligger på Deployment, det vill säga mjukvaruimplementeringen. Du ingår i team av tekniskt kompetenta kollegor som stöttar varandra i ens ärenden där arbetet utgår ifrån företagets kontor.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Minst 3 års erfarenhet av teknisk support eller 1/2/3rd line
  • God telefon- och datorvana
  • God svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi söker en person som är social och prestigelös med ett stort teamfokus. Du är strukturerad och van vid att arbeta mot många kontaktytor. Rollen innefattar en djup teknisk förståelse där fokus ligger på att leverera god kvalitativ service gentemot kunden. Därtill ser vi gärna att du är en samarbetsvillig och engagerad person. För att trivas och passa in ser vi även att du är en problemlösare, ansvarstagande och serviceminded. Stort fokus kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: 2nd line, 3rd line, teknisk support, helpdesk, support, heltid, Landskrona, service, kundkontakt, kundsupport, omgående, felsökning, hosting, nätverk, tekniker, konfiguration, IT, IT-tekniker, tekniker, vmware, windows, office365, AD, ITIL, drifttekniker, supporttekniker, helsingborg
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.