Fastighetsförvaltare / Förvaltare i Landskrona

Fastighetsförvaltare / Förvaltare i Landskrona

Är du en kundinriktad och servicemedveten person med erfarenhet som Fastighetsförvaltare? Trivs du att arbeta lösningsorienterat och vill vara med att utveckla kontoret i Landskrona? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Heimstaden!

Om företagetHeimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden - Friendly Homes.

Företagets ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar deras värderingar. Samhälleliga bidrag är viktigt för Heimstaden. De har ett livslångt perspektiv på sina fastigheter, vilket innebär att de bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.

Heimstaden växer hela tiden och för att kunna leverera lika god service som på andra orter söker de nu nya kollegor till Landskrona!

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetsförvaltare ansvarar du för att förvalta företagets fastigheter i Landskrona. Du innehar ett personalansvar över fyra medarbetare och samverkar dagligen med dem för att leverera en hög kvalitet. Du är en nyckelperson för att skapa en stimulerande och utvecklande kultur på kontoret där du både motiverar dina medarbetare och driver arbetet framåt samt stärker företagets varumärke!

I rollen ansvara du för verksamhetsplanering, budget, resultat och uppföljning. Vidare ansvarar du för fastighetsteknik, inköp, entreprenörs- och myndighetskontakter samt kontroll av underhåll- och ombyggnadsprojekt. Rollen kan beskrivas som en central länk med dina kunder och du har kontinuerlig kontakt med såväl hyresgäster och underleverantörer, där du är lyhörd för deras önskemål samt behov. I Landskrona finns cirka 600 lägenheter och ett 30-tal lokaler och du arbetar självständigt med stort ansvar samt har ett team som finns tillhands för att planera din vardag.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av ekonomi och administration
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana, erfarenhet av arbete i Vitec (meriterande)
Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad och motiveras av att driva dina arbetsuppgifter framåt. Eftersom arbetet delvis består av att granska underlag är du därtill en lösningsorienterad person med en god analytisk förmåga. Du är uppmärksam och tillmötesgående med en vilja att hjälpa andra. Vi söker dig som drivs av att leda, motivera och engagera andra för att uppnå gemensamma mål. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och trivs i olika sociala sammanhang. Du har lätt för att se helhetsbilden och är flexibel i ditt tillvägagångssätt för att lyckas leverera goda lösningar till kunden. Därtill är du även strukturerad och proaktiv i ditt sätt att arbeta och förstår vikten av god prioritering.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsförvaltare, förvaltning, fastigheter, administration, admin, kontor, heltid, rekrytering, fastighetsbolag, ekonomi, kundsupport, kundservice, omgående, fastighetstekniker, förvaltare, underhåll, bostad, Landskrona, Malmö, Lund, Ängelholm, Helsingborg
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!