Entreprenadcontroller / Verksamhetscontroller till LSR

Entreprenadcontroller / Verksamhetscontroller till LSR

Brinner du för miljöarbete och vill vara delaktig i förbättringsarbete för miljön? Har du därtill en bakgrund som controller? Då kan denna roll som entreprenadcontroller vara din nästa utmaning!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att LSR har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och LSR en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetLSR verkar för att förebygga uppkomsten av avfall och erbjuda ett tryggt, tillgängligt och effektivt insamlingssystem om avfall ändå uppstår i Landskrona och Svalöv. Bolaget omhändertar verksamheters massor och återställer Lundåkrabuktens deponiområde på ett långsiktigt hållbart sätt.

LSR är ett kommunalt bolag och har valt att dela in verksamheten i tre affärsområden - avfall under kommunalt ansvar, återställning av Lundåkradeponin och verksamhetsavfall. Den praktiska verksamheten drivs av upphandlade entreprenörer. Idag har LSR 16 anställda och planerar att expandera ytterligare under 2022 för att möta myndigheters och ägares målsättningar. LSR är till namnet ett renhållningsbolag men arbetar med avfall som ett miljöbolag.

ArbetsuppgifterI rollen som controller ansvarar du för en trygg, tillgänglig och effektiv insamling av kommunalt avfall. Du har ett nära samarbete med entreprenörer där du genomför löpande beställningar, mottagningskontroller, konteringar samt översänder fakturaunderlag till entreprenörer. Därtill följer du upp och utvärderar löpande pågående entreprenad. Inom ditt ansvarsområde ligger även registervård av verksamhetssystemet. Du genomför utvärdering av utgående avtal, samt deltar i arbetet kring upphandling av kommande avtal.

Du arbetar nära övriga controllers där ni tillsammans ansvarar för att utveckla verksamheten. I takt med att avfallsbranschen utvecklas, fortsätter du med utvecklingen av LSRs tjänster och taxa för att kunder ska kunna ha lätt att göra rätt. Du förbereder även ett övertagande av ansvaret för fastighetsnära insamling av förpackningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet från en roll där du arbetat som controller, verksamhetscontroller
  • Meriterande om du har erfarenhet från avfallsbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • B-körkort
Som person ser vi att du är noggrann, analytisk och att du trivs bra i en miljö där du snabbt får lära dig nya saker och leverera resultat i arbetet. Du trivs i nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du är självgående och har en god förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du påbörjar dessa. Vi tror även att du är flexibel samt ser nyttan med goda relationer med våra entreprenörer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, entreprenad, entreprenör, avfall, avfallsbranschen, miljö, verksamhetscontroller, business controller, registervård, avtal, upphandling, avtal, ekonomi, LSR, heltid, Landskrona
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!