Drifttekniker / IT-tekniker till växande IT-bolag

Drifttekniker / IT-tekniker till växande IT-bolag

Är du en IT-intresserad, problemlösande och serviceinriktad person som söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en stimulerande miljö och tillhöra ett energifyllt team med en härlig laganda? Vi söker just nu en engagerad IT-tekniker till ett av Nordens snabbast växande företag inom IT-drifttjänster.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget har en uttalad ambition om att de kommande åren att utvecklas till den främsta nordiska helhetsleverantören av IT-drifttjänster. De arbetar med att utveckla och leverera tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig verksamhet.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-tekniker arbetar du mot en av företagets större kunder. I samarbete med ditt team om sju personer hanterar du inkommande ärenden, felsökning, installation och underhåll av kundens miljö. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och har nära dialog med ditt team och med kundens egna IT-avdelning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Typisk ärendehantering av en 2nd line nivå
  • Drift, uppsättning och patchning av servrar
  • Ta fram tekniska förslag/åtgärder i samråd med kund
Formella krav
  • Tidigare arbetserfarenhet av liknande roll med motsvarande arbetsuppgifter och ansvar
  • Goda kunskaper i Windows Server (installation, drift, felsökning, underhåll av större servermiljöer)
  • Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom VMware och/eller Hyper-V
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi söker dig som har en stark drivkraft att utvecklas och kan styra ditt eget arbete framåt. I ditt samarbete med övriga i teamet är du tydlig i din kommunikation och har bra förmåga att samarbeta. Då rollen innebär mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv i din kommunikation. Vidare är du drivande och har förmåga att prioritera ditt arbete även vid tighta deadlines.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, IT-tekniker, IT, Data, Datatekniker, Supporttekniker, Nätverkstekniker, Windows Server, VMware, Hyper-V, AD, Active Directory, Azure, Office365, IT-drift, Landskrona, Skåne, Nätverk
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!